Waarom onze FileMaker klanten prettig werken en daardoor beter presteren

Je wilt meer omzet, meer tegelijk doen en minder fouten maken. Je spreadsheet snapt niet iedereen, er ontstaat stress in de organisatie. Klanten worden  soms niet goed geholpen. Daardoor ontstaat er intern onderling stress en soms zelfs irritatie. Wij kunnen je helpen en ondersteuning bieden aan je organisatie, vandaag en morgen, want alles blijft in beweging. Na oplevering zul je ervaren dat je de groei in omzet aankunt, met minder fouten en meer controle. Je klanten zijn en blijven tevreden en de onderlinge spanning verdwijnt.

Wat zeggen onze klanten:

Gilles Graafland van Landgraphics:“Het is als het ware een organische aanvulling op mijn manier van werken.”

Joke van Duren van Pluriton:“Het scheelt dubbele handelingen en vermindert de kans op fouten.”

Liza Engelbertink van EASY Eventcrew:“Met één druk op de knop krijgt aan het eind van de dag iedereen zijn of haar eigen opdracht voor de volgende dag: mensen, materieel en transport worden feilloos gecombineerd.”

Vera Hogewoning van FreeVoice Antwoordservice:“We liepen vast in Excel en maakte fouten. Dat wordt nu voorkomen met ons systeem.”

Over ons

De FileMaker ontwikkelaar is ontstaan uit de bedrijfsactiviteiten van Key Solutions. Wij werken sinds 2006 als een organisatie onder de namen FreeVoice Antwoordservice en als FreeVoice Telecom voor VoIP diensten. Doordat spreadsheets ons beperkten in de bedrijfsvoering heeft Gerard van der Wolf een maatwerk oplossing gemaakt in FileMaker Pro. Deze mogelijkheid bieden we nu ook aan u.

Wat willen wij bereiken

De FileMaker Ontwikkelaar wil de bedrijfssoftware zo ontwerpen, dat deze volledig afgestemd is op de specifieke bedrijfsprocessen van de klant. De flexibiliteit van FileMaker leent zich hier uitstekend voor en de klantgerichte instelling van de FileMaker Ontwikkelaar garandeert de meest efficiënte, maatwerk oplossing. Ons ervaringsgebied loopt parallel aan het ontstaan van Apple computer in 1982 tot op heden.
Gerard van der Wolf: ‘Ik bouw de database naar de wensen en inzichten van de klant in plaats van dat de klant zijn werkwijze moet aanpassen aan de mogelijkheden van de software. En vooral: zonder overbodige, niet­ gebruikte functionaliteiten. Ik ben sinds het eerste uur een groot fan van FileMaker. Ondertussen ben ik ook een trotse opa. Programmeren in FileMaker en daarmee een mooie applicatie voor de klanten bouwen, daar word ik gelukkig van”. Daarbij duik ik regelmatig de studieboeken in. Ik ben gecertificeerd FileMaker 18 developer.

Vera Hogewoning: “Met een gemotiveerd team werken wij sinds 2006 dagelijks vanuit het prachtige Lunteren, midden op de Veluwe. Belangrijke waarden voor ons zijn kwaliteit, hoge service, transparantie en eerlijk zaken doen.
Nadat wij zelf in excel vastliepen met onze antwoordservice, zijn wij dagelijks nog heel blij dat Gerard pro actief de stap zette om een applicatie voor ons te gaan bouwen. Vooral de koppeling tussen de applicatie en telecom is een uitkomst!